Vår personal

Jörgen Carlsson

Jörgen Carlsson

Delägare och VD

En glad, lyhörd och bestämd del av vår trio av delägare. Jörgen har fokus på marknadsföring och försäljning och styr målmedvetet verksamheten mot framtiden. Ledorden är trivsel och glädje. Att medarbetarna trivs och tycker att jobbet är kul är drivkraften.
Roger Carlsson

Roger Carlsson

Delägare

Spindeln i nätet med koll på de flesta och det mesta. Som en av tre delägare fungerar Roger som en pålitlig support till både medarbetare och kunder. En ödmjuk och noggrann person som är mån om både närvaro och punktlighet.
Birger Carlsson

Birger Carlsson

Delägare

Jobbat med lastbilar sedan 1961 – still going strong! Med lång och gedigen erfarenhet från branschen är Birger en värdefull källa till kunskap för familjeföretaget, som han äger tillsammans med sina söner.
Kristina Jönsson

Kristina Jönsson

Administratör

Den du som kund oftast möter först när du besöker vårt kontor, eller ringer till oss. Med koll på både telefon, bokföring, löner och fakturor är Kristina van att hålla många bollar i luften samtidigt. En riktig klippa och en värdefull hjälp för oss alla i företaget.
Jesper Lönnborn

Jesper Lönnborn

Konstruktör

En lyhörd kreatör som står för samtliga av våra konstruktioner. Tar utifrån våra kunders önskemål fram detaljerade ritningar till verkstaden. Började hos oss 2014 efter sju år som konstruktör med visionen att få rita något man kan köra!
Rasmus Carlsson

Rasmus Carlsson

Administration

Tidrapporter, administration och kontakt med våra leverantörer – Rasmus har koll på många viktiga bitar i vårt dagliga arbete. En flexibel person som tycker om att lära sig nya saker och trivs med en varierad och lärorik vardag.

Frida Leijon

Frida Leijon

Administratör

Tillsammans med Kristina håller Frida i trådarna när det gäller allt som rör vår ekonomi och administration på kontoret. En pratglad glädjespridare med stenkoll på siffror och ett gott öga för detaljer.
Bengt Olsson

Bengt Olsson

Verkstadschef

En omtänksam och bestämd problemlösare som ser till att jobbet i verkstaden flyter på. Sköter dialogen med våra kunder och beställer in allt material som behövs för arbetet i verkstaden. Började hos oss som påbyggare och rycker fortfarande in vid behov.
Ahmet Ustun

Ahmet Ustun

Svetsare

En glädjespridare som gärna hjälper sina kollegor när det behövs. Har arbetat hos oss sedan 2004 och trivs med sitt jobb i ett team av goda arbetskamrater. Jobbar bland annat med vår egen innovation World Tippen.
Peter Ganrup

Peter Ganrup

Påbyggare

Teknisk och händig. Trivs med sin varierade vardag som innehåller både påbyggnad, svetsning och hydraulik för en mängd olika bilar. Provlyfter våra kranar och ser till att de motsvarar våra krav inför leverans till kund. Är även en hejare på att montera centralsmörjning.
Jan Larsson

Jan Larsson

Påbyggare

Att helt få fokusera på ombyggnation och reparation i vår verkstad gör att både tid och rum försvinner. Det är en härlig känsla, menar Jan som jobbat hos oss sedan år 2000. En vänlig och händig person som trivs med sitt arbete.
Belkacem Meziane

Belkacem Meziane

Svetsare

En noggrann och hjälpsam medarbetare som brinner för att hitta nya lösningar. Ingen bil är den andra lik, variationen gör att arbetet fortfarande efter 14 år är lika roligt. Svetsare med inriktning rostfritt och aluminium.
Paul Andersson

Paul Andersson

Påbyggare och spårchef

Kreativ och noggrann med en passion för att skapa det unika som kunden efterfrågar. Med lång erfarenhet från branschen och hantverket brinner han för att göra verklighet av och skräddarsy en bil efter kundens önskemål. Har varit en del av vårt gäng sedan 1999.
Sebastian Olsson

Sebastian Olsson

Påbyggare och spårchef

Ser som spårchef till att arbetet med våra specialbyggen rullar på som de ska. Variationen i att anpassa varje enskild bil efter kundens specifika behov gör jobbet så roligt. En snäll person och sympatisk kollega.
Hampus Pripp

Hampus Pripp

Påbyggare

Började hos oss under 2015 efter praktik i verkstaden. Är lastbilsmekaniker i grunden och noga med detaljer, millimeterprecision ska det vara! Det bästa med jobbet är att se resultatet, när kunden ser bilen, efter omsorgsfullt arbete med alla små delar.
Daniel Törnqvist

Daniel Törnqvist

Verkmästare

Med stor känsla för specialanpassade lösningar tar han sig an påbyggnader av alla typ i vår verkstad. Har tidigare jobbat med att bygga bilar för funktionshindrade. Att bygga från grunden och sedan se det färdiga resultatet, skräddarsytt efter kundens behov och önskemål, är riktigt roligt.

Per Jönsson

Per Jönsson

Påbyggare och spårchef

Som en del av vårt team sedan 35 år tillbaka har Per följt den spännande utvecklingen i branschen. Med lång och gedigen erfarenhet i bagaget är det roligaste momentet att se resultatet av den färdigbyggda bilen.

 

Anders Friman

Anders Friman

Påbyggare

Rolf Törnqvist

Rolf Törnqvist

Påbyggare

Hans Kraut

Hans Kraut

Påbyggare

Wissam Alhamwi

Wissam Alhamwi

Elektriker

Kontakt

Kontaktuppgifter

Kyrkogatan 70, 274 33 Skurup | Koordinator: 55 28`08,7 N 13 30`43,5 ö | Tel till verkstaden: 0411-400 31, 0411-413 59 | info@bjkaross.se